Kenzo streken og den bøybare Lancôme lineren

Kenzo er neste designhus ut til å samarbeide med HM. Start beskjedent med å perfeksjonere eyelineren fra Kenzos SS16 visning.

Published by

Et bilde publisert av KENZO (@kenzo)

Kenzo er neste designhus ut til å samarbeide med H&M, men før kolleksjonen havner i butikk, hvorfor ikke bote på ventetiden med å perfeksjonere eyelinerkunstene fra Kenzos AW16 visning. Den billigste måten å få Kenzo looken på – frem til høsten hvertfall.

texture-grandiose_liner_grandiose_extreme-2

Alle vet at det kan ta litt tid å perfeksjonere den rette streken når det kommer til flytende eyeliner. Det kan fort bli både ujevnt og rennete. For deg som fortsatt er på nybegynnerstadiet er kanskje Kenzo-streken litt å ta i, men…en skal ikke gi opp før en har forsøkt. Samtidig er det deg som klarer å lage cat eyes i blinde, og er lysten på å teste ut kreativiteten enda mer. Ene, eller andre typen, ta en titt på Lancômes nye Grandiose Liner. En ypperlig følgesvenn til deg som enten er ny i gamet, eller er klar for å avansere. 

Lancome-Grandiose-Liner-2016

Det smarte med Grandiôse er selvfølgelig det bevegelige skaftet. Børsten kan bøyes til eksakt 35 grader, nøye uttenkt av Lancômes kunstneriske leder Lisa Eldridge, som har mangeårig kunnskap om akkurat dette.Med denne variasjonen mener Eldridge at man virkelig kan la kreativiteten flyte. Bøyefunksjonen gjør det mulig å bruke Grandiôse Liner i to spesifikke posisjoner: rett eller bøyd, men den  skrå posisjonen vil lettere nå den øverste vippekanten på en mer nøyaktig måte, helt fra innerste til ytterste øyekrok.

Et bilde publisert av KENZO (@kenzo)


Grandiôse Liner har en  fin spiss på bare 0,2 mm med mikrofiber av nylon og en tekstur av voks .Konsistensen  har tett og fyldig pigmentering og gjør looken det motsatte av diskret, men bevarer allikevel det sofistikerte uttrykket. Den matte finishen  har lang holdbarhet og påvirkes ikke av fukt og talg.

Lancome-Grandiose-Liner-Swatches-2016

Grandiose kommer i tre farger; Carbon Black, Sapphire Blue og Deep Brown. De to første er klassiske eyelinerfargen, mens den siste er et spennende tilskudd til deg som tør å ta skrittet enda litt lengre.

73b8a4c3773137f8ea9df1cd04342dd9

La meg oppsummere, fortsatt litt usikker på å kjøre Kenzo fra antrekk til sminke; prøv Grandiose for å lage treffsikre enkle streker, slik som Penelope Cruz på reklamebildet. Har du utforskertrang, prøv Grandiose for å lettere kunne eksperimentere uten å bli limt fast til speilet i flere timer med sminkefjerneren i høyeste beredskap.

Så gjenstår det å se om du tør gå ut døra iført de nye eyeliner-skillsene dine?

 

Del reportasjen

Categorised in: Beauty