3 på rad: Strong Hold Hårsprayer

Mange hårsveiser, enda flere julefester - her er tre sprayer som holder frisyren på plass julen igjennom.

Published by

 

FullSizeRender-4

Nå som alle julens festligheter nærmer seg er det ikke bare festklærne som planlegges, men også hvilke frisyrer som passer til.
Uansett sveis, produktet som holder den på plass er hårspray. Her har vi valgt ut tre produkter som bevarer håret på plass helt til siste dans på lokalet.
FullSizeRender 4 Original Mineral Original Queenie Flexible Hairspray Original Mineral kommer med en twist på den klassiske hårsprayen og er et utmerket valg for de med sensitiv hodebunn. Den har fleksibel hold som vil overleve selv den mest ivrige hårbørstebruker og inneholder australsk Lilly Pilly som redusererer uønsket olje og Quandong som tilførere vektløs beskyttelse for å nære håret. Magasinet Nylon utnevnte Original Queenie til beste hårspray i deres 2015 kåring.

FullSizeRender-3 ORIBE Superfine Strong Hairspray:
er Superfines ekstra sterke søsken og tilfører håret støtte og vakkert skinn. I tillegg får du den klassiske Oribe duften med på kjøpet, samt parabenfri UV-beskyttelse skulle juleferien gå til varmere breddegrader.
FullSizeRender-1
R+Co Vicious Strong Hold Flexible Hairspray 

Selv om vi ikke oppfordrer til skremmende oppførsel på julebordet holder vi derimot en knapp på å teste ut R+Cos Vicious hårspray for ultimat bevaring av frisyren natten gjennom. Amerikanske Allure er like overbevist og valgte sprayen med en svak duft av frukt inn på sin «Best of Beauty 2015»-liste.

(Style PR, en gren av Style Management  representerer de overstående merkene i Norge)

Del reportasjen

Categorised in: Hår, Style Beauty tipser