Agnes Gulbrandsen om stylingvideoene med Björn Axèn Tools

Hårstylist og Gevir-eier Agnes Gulbrandsen har nå også gått til filmen. Style Beauty stilte tre kjappe spørsmål om samarbeidet med Björn Axèn Tools.

Published by

Mellom barnelek og gründervirksomhet har Gevir og Style Managements Agnes Gulbrandsen nå også gått til filmen. Nærmere bestemt en serie tutorials for Björn Axèn Tools by OBH Nordica. Men hva var det som overbeviste denne » nervøse, men perfeksjonistiske» damen til å kaste seg inn i ukjent farvann? Style Beauty stilte tre kjappe spørsmål mellom slagene.

Vanessa_1.1.1

Hvorfor Björn Axèn?

– Jeg har solgt  Björn Axèn produkter i Gevir-salongene siden jeg åpnet. I Sverige er Björn Axén salongene en av de fremste, med kunder fra både kongehus og kjendiseliten. De er rett og slett veldig flinke. Samarbeidet deres med OBH Nordica om å lage verktøy er også grunnlagt i hva frisørene der mener er viktig.

Eirin_1.22.2-utsnitt

Hvordan var filmingen?

– Det var kjempegøy å filme, og jeg prøver å gjøre mitt aller best selv om jeg  er ikke veldig komfortabel foran kamera. Jeg har jo egentlig valgt en jobb som er bak. Men jeg liker nye utfordringer, og det er gøy å uttale seg om bra ting.

Eirin_1.20.1

Hvilke av produktene er din favoritt?

-Oj, jeg har med alle i den kofferten som jeg bruker på stylingjobber. Alle jernene er med, i alle størrelser. De har jo et veldig bredt utvalgt, men jeg må si at hårfønerne er kjempebra – og for en rimelig penge. Det er krølltengene også. Airstyleren er super. Ja, de har enkelt og greit veldig gode produkter.

Følg med for flere videoer med Agnes foran kamera.

Del reportasjen

Categorised in: Hår