Blondes have more fun – men kan allikevel trenge litt hjelp på veien

Flere går sommeren i møte som blondine. Men hvordan bevare fargen og håret så skånsomt som mulig? O&M, Oribe og R+Co har råd.

Published by

BACKSTAGE LOOKS #SashaLuss Look 28 and #AlessandraAmbrosio Look 25 #BALMAINFW16 #BALMAINARMY

Et bilde publisert av BALMAIN (@balmain)


Vi har en vakker medarbeider her på kontoret som nylig gikk tilbake til sin naturlige blonde hårfarge. Det vil si – til slutt ble hun blond. Først hadde hun gyllenbrunt hår – så ble hun lilla, deretter oransje, men etterhvert har det  begynt å ta seg opp. Sett på en annen måte  – nå trenger hun bare capsen for å beskytte seg mot solen , ikke for å skjule håret.

Et bilde publisert av Oribe (@oribe)

 

Vår kjære kollega er derimot ikke den eneste som enten farger håret blondt nå mot sommeren, eller opplever at håret mister sin naturlige glans og kjølige nyanse etterhvert. For ikke å snakke om å gråe hår og ettervekst som nærmest kommer over natten. Vel, det finnes løsninger. Her kommer en oversikt over produkter ( nesten) bare forbeholdt blondiner –  og good times.

 

Skjermbilde 2016-05-09 kl. 13.01.09

Original Mineral Color Boost Oil er et nytt tilskudd til O&Ms CCT-hårfargingssystem. Foto: Produsenten

Blondt hår som trenger en oppfriskning,  eller grå hår som melder sin ankomst, men frykt for en fargecocktail av kjemiske stoffer som vil ødelegge både hår og hodebunn? Da er Original Mineral løsningen for deg.  Fra tidligere har de et hårfargingsystem med naturlige ikke-kjemiske ingredienser, men med  samme resultat som ordinær farging.  Nå er det i tillegg lagt Color Boost Oil til sortimentet, en «booster» som er designet for å forsikre maksimal dekning av grove og resistente grå hår. Få frisøren til å tilføye denne på en av de sju variantene av blond i CCT-Mineralfargeutvalget og selv den gråeste kan få sitt Marilyn-moment.

Skjermbilde 2016-05-09 kl. 11.26.14

Original Mineral Conquer Blonde. Foto: Produsenten

Etter frisørtimen bevarer du fargen ved å bruke Original Mineral Silver Shampoo en unik formulert shampoo som bevarer fargen salongfin – spesielt  for de som har valgt de aller kjøligste tonene.

Skjermbilde 2016-05-09 kl. 11.23.54

Oribe Bright Blonde Shampoo og Balsam for Beautiful Color 395,-/405,-. Foto: Produsenten

Hvis signaturduften til Oribe er din favoritt og baderommet trenger en liten oppkvikker er ( det som må være Barbies drømmeshampoo og balsam) den sjokkrosa Bright Blonde serien noe for deg. Den revitaliserer håret og fjerner gulaktige toner samtidig som den bringer frem naturlige highlights.

Skjermbilde 2016-05-09 kl. 11.12.42

R+Co Sunset Boulevard Blonde Shampoo og Balsam 279,-/289,-. Foto: Produsenten

Kulest i klassen hva innpakning angår er R+Cos tilbud til blondinen som trenger håret «photoshopped». Disse velduftende flaskene med navnet Sunset Boulevard Blonde Shampoo er ypperlig for å gi glød tilbake til  tørt og stivt blondt hår.

platinumairbrush_pdp_2

Oribe Airbrush Root Touch-Up Spray Platinum 249,- Foto: Produsenten.

Hvis vi så går videre til etterveksten. Nå er det riktignok flere eksempel på hårstiler der hårrøttene er mørkere med vilje, men hvis du begynner å komme i en alder der etterveksten er grå, men lommeboken ikke åpner opp for stadige frisørbesøk hva med å teste ut  Oribes Airbrush Root Touch-Up Spray som nå kommer  i fargen Platinum. Fra før er svart, rødt og tre nyanser brun mot blond sikret mot synlige gråe hår og ettervekst. Og nå også de superblonde. Mikrofine pigmenter blandes sømløst med den naturlige hårfargen og det rasktørkende pulveret absorberer i tillegg både urenheter og olje nærmest som en tørrshampoo.

Et bilde publisert av R+Co (@randcohair)

Da gjenstår det bare å se om det virkelig stemmer at blondiner har mer moro. Rapportering mottas med takk.

*For farging av hår med Original Mineral kan du i Oslo-området foreksempel gå til White Light Studios eller en av Gevir-salongene.

(Style PR representerer Oribe, R+Co og O&M i Norge)

Del reportasjen

Categorised in: Hår