Original Mineral C-paste og catwalktrenden

Versace og Gucci slår et slag for naturlig hår denne sommeren. Med Original Minerals nye C-Paste får du akkurat den hjelpen du trenger for å henge med på trenden. Og litt kokosduft på det.

Published by

@JoanSmalls, @GigiHadid and @TrentiniReal at the #Versace SS16 backstage.

Et bilde publisert av Versace (@versace_official)

Britiske Cosmopolitan proklamerer at naturlig hår vil fortsette sin seiersgang denne sommeren også. Bare se på Gigi og gjengen på Versaces SS16 visning.
Men, som med «no makeup-makeup» – trenden finnes det også produkter til håret som hjelper det til å se bedre ut naturlig. La oss kalle det «no grooming- grooming». Litt juks får man lov til med andre ord.
Original Mineral, det australske merket hvis filosofi er «Use your head»  lanserer nå et nytt naturlig tilskudd til hårfamilien kalt C-Paste.

O&M

C-Paste er en lett og vannoppløselig paste som er tilsatt en miks av naturlige aktive ingredienser. I motsetning til flere andre paster finnes det derimot ikke petrokjemikalier i denne, men heller kvalitetsplanter og essensielle oljer naturlig utvunnet og produsert i Australia.  Sammen skaper disse fleksibelt hold med tekstur og en sunn, men ikke fettete glans.

Et bilde publisert av Jose Bryce Smith (@originalqueeni)

Grunnlegger av O&M Jose Bryce Smith uttaler at C-paste vil forme, definere og tilføre glans til dem som ønsker en look uten tydelig bruk av produkter.  Perfekt for sommerens naturlige trend med andre ord.

Et bilde publisert av Original & Mineral (@originalmineral)

Hvordan bruke den:

Ta en fingerspiss av produktet i håndflaten og arbeid produktet inn i fuktig eller tørst hår. Start med midten av lengdene i håret og arbeid deretter nedover mot hårspissene for fleksibelt hold og flott glans. Sist men ikke minst, trekk inn duften av kokosnøtt og drøm deg bort til bølgeskvulp og paraplydrinker.

Vil du vite historien bak Original Mineral sjekk ut denne artikkelen og ikke gå glipp av gullskimrende Project Sukuroi her.

Style PR representerer Original Mineral i Norge)

Del reportasjen

Categorised in: Hår, Nyheter