Vogue Festival og de berømte hår- og makeupartistene

Hvis drømmen alltid har vært å bli en stor makeupartist, eller du har en boks full av makeup men ikke helt kjenner de rette triksene, da bør du dra på Vogue Festival i London 21.-22.mai. 21.mai vil Val Garland avsløre hemmelighetene bak suksessen, Lisa Eldridge snakke om livet som en moderne makeupartist og Hannah Martin fortelle om […]

Published by

Montage_Web1_FINAL250dpi-vogue-festival-landscape-4apr16-art-desk-b_646x430

Hvis drømmen alltid har vært å bli en stor makeupartist, eller du har en boks full av makeup men ikke helt kjenner de rette triksene, da bør du dra på Vogue Festival i London 21.-22.mai.

21.mai vil Val Garland avsløre hemmelighetene bak suksessen, Lisa Eldridge snakke om livet som en moderne makeupartist og Hannah Martin fortelle om veien fra å være sminkeselger til å bli Bobbi Brown´s høyre hånd – inkludert en live demonstrasjon av de beste sminketipsene.

For hårentusiaster kommer det like store navn 22.mai med Sam McKnight som forteller om linken mellom hår og mote, Josh Wood beskriver hvorfor hårfarging er viktigere enn noensinne og George Northwood avslører sin «uferdige» kjendisklipp-teknikk – med live demonstrasjon på en heldig publikummer.

Hvis Kim Kardashian er din heltinne blir det også sjans for å høre henne snakke om sminke sammen med kjendis makeupartist Charlotte Tilbury, og hvis drømmen er å starte eget sminkemerke slik som sistnevnte arrangeres det også en «masterclass» i «hvordan lansere din skjønnhetside».

Vogue Festival arrangeres i samarbeid med Harrods og vil avholdes i The Royal Geographical Society i Kensington, London. For hele det spennende programmet se under.

programme

 

 

 

Del reportasjen

Categorised in: I bransjen, Nyheter