Armani og øyenbrynene

Er det en hyllest til Armanis tidligere reklamemodeller, den nye Eye and Brow Maestro? Vi leter frem billedbevis og lar Sissel Fylling gi sin vurdering av deres nyeste applikator.

Published by
36a2aaae29d34747c6750a5404419379_large

Foto: Aldo Fallai

American-Gigolo

Foto: standard.co.uk

Giorgio Armani er den italienske designeren kjent for sin skreddersydde stil, nære vennskap  med Hollywood kjendiser som Richard Gere og Leonardo di Caprio(dressene de brukte i henholdsvis American Gigolo og Wolf of Wall street var signert Armani) og for en miks av kjente og ukjente modeller – både på catwalken og i reklamekampanjene sine.

thumbs_bambi-northwood-blyth-armani-jeans-fall-winter-2012-13-05

Annonse:Armani jeans FW13

Paolorroversi1998

Faksimile Foto: Paolo Roversi/ Armani 1998

Mertalas&marcuspigott

Faksimile Foto: Mert & Marcus/ Armani FW09

1d95039a0bffc736b7e203a3c6a4f3c2

Faksimile. Foto: Aldo Fallai/ Armani FW88

gioia-d

Faksimile Aqua di Gioia reklamekampanje

 

Det modellene derimot ser ut til å ha hatt felles er markante øyenbryn. Dette dypdykket i arkivet indikerer i hvertfall så.

Kanskje ikke så rart da at Armani Cosmetics, som i år fyller 15 år,  har kommet med et nytt produkt perfekt for nettopp øyenbryn: Armani Eye and Brow Maestro. Det stopper derimot ikke ved brynene, produktet som kommer i fem ulike farger kan i  tidsklemma også brukes som eyeliner, øyenskygge, ansiktskonturering og til og med som farge til hårparti som kanskje har mistet sin glød.

Eye & Brow Maestro er kremete i konsistensen, men også vannfaste og sies å vare i hele 20 timer. Resultatet blir en skimrende og subtil glød.

Den smarte følgesvennen er applikatoren avbildet over. Giorgio Armani Beauty har latt seg inspirere av de profesjonelle makeupartistenes påføringsteknikker og brakt frem en applikator der ene enden er en spiralbørste som  både kan brukes til å gre og forme øyenbryn (og hår) og den andre enden er en diagonal pensel som kan lage eyeliner og mer presis påføring.

Makeup-artist Sissel Fylling har brukt Armanis produkter både profesjonelt og privat i mange år og er veldig fornøyd med sminkeverktøyene.

«Gode koster er viktig. Hvis vi tar Armani som eksempel er hver enkelt kost nøye utviklet og utformet til  det formålet den skal utøve. Lengden og kvaliteten på hårene er veldig viktig. De kan ikke være for stive og løse, men heller myke og faste. Det er Armani flinke på. Hvis kosten er for løs i hårene vil sminken ikke sette seg ordentlig, og er de for stive blir det for bastante merker som er vanskelig å blende.

Den siste applikatoren de har gjort er genial fordi den er så liten at du kan tegne opp mindre ting. Det er også bra at den er diagonal. Den må faktisk være diagonal for å få fin bevegelse, og det er også enklere å påføre sminke med en slik hvis du selv ikke er veldig erfaren».

Til sist lar vi denne videoen fortelle deg hvordan du får øyenbryn og mere til – akkurat som en Armani modell.

 

 

 

Del reportasjen

Categorised in: Makeup, Style Beauty tipser