Kultproduktet: Embryolisse

Om et produkt får kultstatus kan du være sikker på at disse er sikre kjøp til baderomsskapet, selv når nye og mer fancy produkter kommer til. En av disse er Embryolisse. Her får du svaret på hvorfor.

Published by

0000124_lait-creme-concentre-goldHver måned lanseres det mengder av skjønnhetsprodukter , ikke sjelden med nye og utbedrede egenskaper som skal hjelpe til med å gjøre hud og hår enda vakrere. Allikevel er det noen gjengangere som aldri mister interessen. Når det skjer får de status som kultprodukt.  Et hav av skjønnhetseksperter verden over kan neppe ta feil; Embryolisse Lait Creme Concentre er en av disse. Denne kremen kan nok sies å være franske apotekers dårligst bevarte hemmelighet og der det før kun var mulig å få kjøpt produktene i nettopp Frankrike, finnes de nå også i Norge. Så hva er hemmeligheten bak Embryolisses suksess?

0000032_lait-creme-concentre_450

Embryolisse er et fransk hudpleiemerke som oppsto i 1950 da en dermatolog i Paris skapte en krem som skulle lege hudsykdommer. Dette var den nå legendariske Lait Creme Consentre. Fra mødre til døtre og fra hudleger til makeupartister – mange anbefaler og sverger til denne kremen. Den er sågar så populær at den nå har kommet med gullfarget emballasje i begrenset opplag.

Årsaken er at den gir huden næring og beskyttelse samtidig som den kan brukes til alt fra vanlig fuktighetskrem til underlagskrem  (primer) før makeup og faktisk også som sminkefjerner. En krem altså som kanskje vil gjøre kofferten lettere i ferietider – eller i og for seg tyngre hvis du er så heldig å besøke et fransk apotek som fortsatt er billigere enn her hjemme.

Del reportasjen

Categorised in: Makeup, Skjønnhet