Når mørket senker seg

Plomme er høst/vinter 2015s nye leppefarge på catwalkene. Her er tre kolleksjoner og tre ulike nyanser av denne semi-gotiske kuløren. Tør du prøve?

Published by
DESIREEMATTSSONTOMAS5892

Makeup: Tomas Erdis/ StyleManagement Foto: Desiree Mattsson

Nå som vi har etablert en gang for alle at røde lepper er en evig klassiker beveger vi oss videre til høstens aller mørkeste trendfarger, nemlig plomme. Skummelt tenker du kanskje, men det finnes like mange varianter og styrker av denne fargetonen også. Det ryktes til og med at plomme er en farge alle kan kle. Her er tre varianter fra catwalken.

Skjermbilde 2015-11-17 kl. 11.27.59

Foto: Nars Cosmetics

Marc Jacobs hadde i samarbeid med makeup legenden Francois Nars sminket modellene med bærfargede lepper i  fargen NARS Train Bleu Velvet Matte Lip Pencil. Inspirasjonen kom fra ulikt hold, svaner, sterke kvinner og Diana Vreelands sterke uttrykk.

Skjermbilde 2015-11-17 kl. 10.43.01

Foto: Imaxtree og Revlon

Marchesas høst vinter visning var inspirert av 20-tallet og The Great Gatsby. For å illustrere dette la makeupartis Gucci Westman, Revlon Super Lustrous Creme Lipstick i Black Cherry over en bruntonet lipliner på modellene.

Skjermbilde 2015-11-17 kl. 11.01.18

Foto: Elle UK og Mac Cosmetics

«Litt feminint, litt maskulint – ganske guttete» uttalte makeupartisten Lucia Pieroni om inspirasjon bak Ungaros dypt mørke lepper. Veldig gotisk 90-tall,  nesten svart og kreert med en blanding av Mac Cosmetics Leppestift i Currant og Lipmix i Burgundy.

Skjermbilde 2015-11-17 kl. 11.13.33

For flere farger å eksperimentere med prøv ut, fra venstre en noe snillere versjon fra L´Oréal Rouge à Lévre i fargen Mon Jules MAT, en lettere variant fra Armani Rouge Sheer i fargen Bitten og en mørk og kremete versjon fra Urban Decay Matte Revolution i nyansen Blackmail.

Del reportasjen

Categorised in: Makeup, Skjønnhet