Zeitgeist: Midlertidige tatoveringer

Liksomtatoveringer; elsk dem eller hat dem. Nå som Rihanna og Beyonce kommer med egne versjoner, holder de seg relevante ihvertfall noen uker til.

Published by

Beyonce_Flash_Tattoos_collection_2Beyonce har dem, Rihanna har dem, HM har dem og reiser du til sydligere breddegrader finner du de jammen meg hos strandselgerne der også. Midlertidige tatoveringer har blitt en megahit – igjen.  Der vanlige tatoveringer har blitt noe «alle» har, og helst mange på en gang, er det nå også utallige muligheter for oss som ikke ønsker inngå en livslang forpliktelse.

00560fullscreen

Men før vi går tilbake til Queen Bey og RiRi, har vi ikke egentlig sett og prøvd og blitt lei allerede? Glamour  ser ut til å mene det. Det er tross alt noen år siden Chanel kom med sine . Men som med alle trender som begynner i det små, tar det noen år før de setter seg skikkelig.

webinstance_THSP15CollectionHMU02700x450

Fra gull- og sølvornamenteringer rundt diverse kroppsdeler hos Chanel i 2010  gikk Tommy Hilfiger et skritt videre og sendte modellene på catwalken med stjernetatoveringer i ansiktet for s/s 2015.
rihanna-riri-temporary-tattoos-11-613x613Og så, i sommer da vi trodde Instagram hadde nådd metningspunktet i antall liksomtatoveringsbilder,  pustet Rihanna frisk pust inn i trenden og lanserte sine egne tatoveringer  i samarbeid med smykkedesigneren Jacquie Aiche. En drøm for de som ønsker gotiske bokstaver som knokepynt.

Beyonce_x_Flash_Tattoos_Collection_1__86655.1438210632.1280.1280For ikke å glemme den opprinnelige produsenten av juksetatoveringer Flash Tattoos, som også ville være med på leken videre. Løsningen; et samarbeid med Beyonce, og din sjanse til å ha en gullfarget bokstavert Naughty Girl i korsryggen som en modernisert versjon av «the tramp stamp».

Så blir det spennende å se om flash tattoo-trenden overlever sommerferie, strand og festivalliv og blir en varig gjenganger på tilbehørsfronten.

 

(Foto: fra topp til bunn: Amber Glasbie/Samantha Greenberg, Luca Cannonieri/ Gorunway.com, tommyhilfiger.com, Tom Newton/Intothegloss.com, flashtat.com)

Del reportasjen

Categorised in: Makeup, Skjønnhet