Clarisonic og den nye Smart Profilen

Clarisonic vil gjøre hverdagen enklere for deg og introduserer nå Smart Profile - et apparat for både ansikt og kropp - som styrer tid og intensitet helt av seg selv.

Published by
Dr Robb-3475

Grunnlegger Dr.Robb Foto: Pressebilde

Clarisonic har opplevd eventyrlig suksess med sin sonic-teknologi for rens av ansiktshuden. Men som grunnlegger Dr. Robb helt sikkert vet, kan man ikke hvile på laubærene for lenge. Utviklingen går fort og konkurrentene blir flere. Ergo må en også fornye seg.

SmartProfile_Front_1000x1000

Smart Profile Facial Device. Foto: Produsenten

Løsningen for Dr. Robb og temaet hans har vært å produsere frem nyheten Clarisonic Smart Profile som både kan brukes til ansikt, kropp og føtter med sine respektive børstehoder. På grunn av apparatets Smart teknologi vil de ulike børstehodene stille seg inn automatisk på de ulike styrkene  – det være seg lett eller dyp rengjøring for ansikt, eller eksfolierende rengjøring og massasje for resten av kroppen.

brush

Ultimat styrke og 11 ganger bedre rengjøring. Foto: Produsenten

Det som gjør Clarisonic til renseproduktet ekspertene vender seg til er altså den unike Sonic-teknikken på børstehodet. Den bygger på hele 300 mikrosvingninger per sekund, istedenfor den vanlige rotasjonen. Det betyr at frekvensen er usynlig for det blotte øyet og hjelper til med å stadig få rent vann inn i porene når børsten legges mot huden.  Børsten er stilt inn for å gå i ulike tidssekvenser etter hvor i ansiktet ( eks t-sone vs kinn)  – og på kroppen – det er og med Smart Profile går dette nå av seg selv.

SmartProfile_KitIncludes_1000x1000

Foto: Produsenten

Børstene har med daglig bruk en levetid på ca. 3 måneder, men dette er ikke lenger noe du må huske på selv da apparatet også automatisk informerer om når det er på tide å bytte.
Produktet lover å rengjøre huden 11 ganger bedre enn hva manuell rengjøring vil få til , en forbedring fra tidligere versjoners seks ganger bedre utførelse. Resultatet blir hud med økt blodomløp og stimulans samtidig som andre hudpleieprodukter absorberes bedre. Det vil si at istedenfor å bare bli liggende som en hinne utenpå, har produktene fri tilgang til å virke dypere ned i huden.
Grunnen til at Clarisonic passer de fleste hudtyper er at den verken  får huden til å overprodusere sebum og miste sin naturlige balanse, eller at den eksfolierer huden som en skrubb. Dermed kan børsten brukes opp til to ganger per dag, og vil bare fjerne det den skal; makeup, døde hudceller, forurensning og smuss – ingenting annet.

IMG_2442

Ethvert renseprodukt kan brukes sammen med Clarisonic. Foto: Privat

Clarisonic Smart Profile kommer med Dynamic Facial Brush Head og Turbo Massage Brush Head i pakken. Disse er spesielt tilpasset Smart Teknologien. Det medfølger også to prøver å respektive Refreshing Gel Cleanser til ansiktet og Refining Skin Polish til kroppen. Disse er derimot ikke nødvendig tilbehør. Ethvert renseprodukt vil fungere. Jeg testet for eksempel med Helena Rubinstein Pure Ritual Care in Oil, en oljebasert rens og fjernet deretter siste rest sminke med Bioderma Crealine H2O på en bomullspad.

brushheads

Alle de ulike børstehodene tilgjengelig Foto: Produsenten

Når det er sagt kan det derimot være lurt hvis du er spesielt utsatt  å sjekke utvalget børster Clarisonic har, da noen er spesialtilpasset for eksempel sensitiv eller akneutsatt hud, men merk at disse ennå ikke er tilpasset Smart teknologien. Dette er derimot noe som vil komme.  Andre forhåndsregler kan eventuelt også være å begrense børstebruken i ansiktet til en gang om dagen i begynnelsen for å tilvenne huden.

(Undertegnede har fått prøve Clarisonic Smart Profile)

 

 

 

 

 

 

Del reportasjen

Categorised in: Nyheter