Foreo Luna Play – rensesystem i miniformat

Nå finnes det ingen unnskyldning for å legge dyprensen igjen hjemme når du drar på tur. Møt nye Foreo Luna Play - verdens minste soniske ansiktsrengjøringsbørste.

Published by

Når jeg skal ut å reise på kortere weekendreiser finnes det et grunnprinsipp jeg følger. Toalettsakene skal veie minst mulig. Vel kan det ende opp med at jeg må anskaffe ting på stedet (tannbørste, eller tannkrem er lett glemt), og jeg tyr til enkle løsninger hva sminkefjerning angår ( litt for ofte blir det renseservietter,  og all ære til dem, men helt rent ansikt får jeg bare ikke). Men det blir altså for mye produktvekt jeg heller kan erstatte med annet ( okej, nye produkter) til at hudrensen blir hovedprioritet.

Vass PR for Foreo 31

Derfor var gleden stor når rensemaskinen Foreo nylig lanserte Luna Play, miniutgaven av storfavoritten Luna. Så lett at den nærmest kjennes vektløs, er den verdens minste soniske ansiktsrengjøringsbørste – og gir ingen unnskyldning for å legge hudpleierutinene  på hylla når du reiser.

Vass PR for Foreo 27

For den erfarne Foreo-bruker er Luna Play nettopp et tilskudd for bruk på reise, eller i settinger der hovedapparatet blir for stort å bære med seg. For nybegynnere er miniversjonen en god introduksjon til det øvrige sortimentet – også fordi prisen er lommebokvennlig til alle aldre.

Slik bruker du Luna Play:
Fjern all makeup, fukt ansiktet og påfør ditt vanlige renseprodukt. Deretter fukter du børstehodet bestående av små silikonknopper.
Aktiver Luna Play gjennom å trykke en gang på knappen og beveg den over ansiktet med myke sirkulasjonsbevegelser. Vær forsiktig med øynene. Rengjøringen tar cirka ett minutt.

Skjermbilde 2016-10-12 kl. 21.54.34

Luna Play holder i opptil 100 bruk og koster 299,-.
Den kommer i fargene: Pearl Pink, Fuchsia, Mint, Purple, Sunflower Yellow, Aquamarine og Midnight.

For å lese mer om Foreo gå hit

Del reportasjen

Categorised in: Nyheter, Skjønnhet