Millennials og Lancôme Liquid Care

Lancôme har brukt flere år på å utvikle deres Énergie de Vie Liquid Care og lanserer nå akkurat i tide til å vekke interesse hos de kresne Generasjon Y - eller Millenials som de også kalles. Men hva innebærer egentlig "flytende hudpleie"?

Published by

lilly-collins-energie-de-vie-mert-and-marcus-pour-lancome

Det er mye fokus på Millennials for tiden. Disse som aldri har opplevd annet en mobiltelefoner som fungerer best til alt annet enn å ringe med og som har lært koordinasjon gjennom nettbrett, og språk gjennom blogg og via instavenner over hele verden. Millennialsene, eller Generasjon Y som de også kalles lever hektiske liv og sjonglerer flere baller i luften samtidig. Denne fartsfylte tilværelsen og  dens  ( potensielt negative) påvirkning på huden er ikke gitt like mye oppmerksomhet derimot.

Men hvem har vel tid til å bekymre seg for begynnende rynker, forurensning og okisdativt stress sier du? Det er jo bare å legge et filter på selfien, eller? Vel, dagens unge er også en vitebegjærlig gruppe mennesker som ønsker det nyeste og det beste for huden – akkurat slik som de tar vare på kroppen ellers.

energie-de-vie-lupita-nyongo-philippe-salomon-pour-lancome-

Så til punkt 2. Hvilke skjønnhetstrend er det Millennialsene er mest opptatt av? De asiatiske selvsagt. Hvem kan ha gått glipp av sørkoreanske vidundermidlers inntog på sosiale medier i vesten.
Dette har også Lancôme oppdaget og har nå fusjonert asiatiske skjønnhetsrutiner med Generasjon Ys krav til å få ting gjort på halve tiden. I nye Énergie de Vie Liquid Care møtes tre elementer i ett – friskheten til en lotion, konsentrasjonen til et serum og den velkjente Lancôme-kremens fuktighetsgivende egenskaper.

EDV_Visuelsecondaire_2

I Asia har vann en stor betydning innen skjønnhetspleie. Kosmetisk vann er lotioner og mikroessenser som ligger et sted mellom en tonic og serum. Kosmetisk vann gir huden næring utenfra for å sikre balanse innenfra. Kosmetisk vann er ofte også tilsatt potente urter for å forsterke effekten.

Skjermbilde 2016-04-27 kl. 20.51.21

I Liquid Care er disse hjelpemidlene fransk sitronmelisse – ofte brukt som beskyttelse mot inflammatorisk stress og oksidativt stress, gojibær – for energi og rikelig med antioksidanter og entian for cellestimulering. I tillegg til dette er det tilsatt spesifikt fuktighetsgivende ingredienser som gir fylde, mykhet og glød til huden.

I det siste tilskuddet til Lancôme er det altså viktig å kjenne sin hudpleiecyclopedia  – Liquid Care er verken tonic, lotion, eller serum – men flytende hudpleie og supermat for det ytre.

Skjermbilde 2016-04-26 kl. 14.18.45

Likesom tre ingredienser kommer også serien i tre deler. For optimal effekt brukes alle tre, men Liquid Care kan også brukes alene. Alt etter hvor effektiv du vil være – eller hvor stort behov huden har for næring.

Smoothing and Plumping Pearly Lotion. En lotion som inneholder fuktighetsperler i ulike størrelser. I kontakt med huden føles den som en nærende olje, men lettere og friskere. Denne påføres på morgenen og binder fuktighet for å øke effekten av Liquid Care. Du strykes den over et rent ansiktet med en bomullspute, eller lett med fingrene.

Smoothing & Glow-boosting Liquid Care. Dette er essensen av den nye flytende skjønnhetspleien og er hybriden av fuktighetsgivende, antioksidantrike og energifylte aktive ingredienser. Den gjør huden fuktet og absorberes umiddelbart uten å etterlate fete partier. Denne brukes på ren hud, eller over Pearly Lotion, og kan også påføres rundt øynene.

Overnight Recovery Sleeping Mask er intensiv hudpleie som brukes fortrinnsvis om natten, påført ren hud, eller som kur ved behov for akutt hjelp. Konsistensen, som nesten er vanskelig å beskrive annet enn at den kjennes veldig myk og lett omdannes til et ansiktsbad på huden. Den kjøler også ned temperaturen opptil 1,8  C og styrker hudens beskyttende barriere for å opprettholde fukt innenfra.

energie-de-vie-daria-werbowy-mert-and-marcus-pour-lancome

Det aller fineste med Energie de Vie Liquid Care -serien, foruten hva den effektivt gjør for ansiktshuden, er prisen som definitivt er overkommelig for pleie i toppklasse. Liquid Care vil koste 395 kr, et kupp sett i forhold til statusen som alt-i-ett-produkt. Pearly Lotion kommer på 229 – 495 kr etter størrelse og masken er dyrest til 564 kr.Men, sett i lys  av at det ikke trenger påføres mye av gangen er denne hudpleieserien svært kostnadseffektiv for Millennials som har flere ting å bruke pengene på enn kremer og ansiktsvann.

Avslutningsvis skal det sies at det selvsagt ikke finnes en reel aldersgrense på Liquid Care, så hvis du er over den første ungdommen (i hvertfall i alder), men ikke har behov for kremer med aktive antirynke-komponenter  er denne serien en utmerket fuktighetsbooster også for deg. Selv om du gjenkjenner Phil bedre enn Lily ( Collins that is).

( Artikkelforfatteren har selv fått prøve den nye Liquid Care serien).

Del reportasjen

Categorised in: Nyheter, Skjønnhet