Svanehals, vakre hender og Helena Rubinsteins Replasty Age Recovery

Øyeblikket vi begynner å bekymre oss over linjer i ansiktet kommer stadig tidligere - og løsningene for å få bukt på dem er mange. Hals og hender har derimot ikke hatt så mange alternativer - før nå.

Published by

Re-Plasty Age Recovery Hand Neck and Décolleté Cream_Packshot_2016

Vel, halsen blir kanskje ikke lengre, men muligheten for at halsen får sin del av  fordelaktige og aldersbekjempende ingredienser er nå en realitet. For der hvor vi saktens ikke glemmer å påføre ansiktet både solkrem og rynkekrem, har hals, brystparti og hender lett for å bli glemt –  i avslørende grad.

Skjermbilde 2016-09-13 kl. 11.29.33

Dette har Helena Rubinstein tatt på alvor og i samarbeid med Dr. Michel Pfulg, grunnlegger av den sveitsiske klinikken Laclinic Montreux har de nå utøkt hudpleieserien Re-Plasty Age Recovery med en krem spesialtilpasset «de glemte områdene».

Nyvinningen er basert på det samme fundamentet som resten av serien; inspirasjon fra kosmetiske behandlinger utført på Montreux klinikken og Helena Rubinsteins banebrytende forskning.

Dr. Pfulg uttaler selv at aldring av vev tar ulik form avhengig av området. Hender kan få utstående årer og soleksponering av bryst,hender og hals kan få flekker og bli rynkete.

Aktive ingredienser i serien er Proxylan som kort fortalt hjelper til med å gjenopprette hudbarrieren, og Hyaluronsyre som har fuktgivende og reparerende egenskaper. For ekstra aldersbekjempelse er kremen tilsatt «volumage solution», Peonekstrakt som gir fasthet og elastisitet til huden samt SPF 15 og vitamin B3 for å beskytte mot solskade og pigmentering.

Kremen trekker silkemykt inn i huden og har en ren og diskret blomsterduft. I tester utført på et utvalg kaukasiske kvinner er responsen i høyeste grad positiv med en opplevelse av at huden ble mindre tørr og rød, med mere glød og jevnt utseende.

Re-Plasty Age Recovery Hand, Neck & Décolleté lanseres i slutten av oktober 2016 og koster 680,-.

For hele historien om den fantastiske pioneren Helena Rubinstein, les mer her.

 

Del reportasjen

Categorised in: Nyheter, Skjønnhet