Clarisonic – når teknologi møter velvære

Et av de mest vellykkede eksemplene på bruk at teknologi i velværeprodukter er Clarisonic. Her er en kort introduksjon til sonic-teknikken og hvorfor den er så bra.

Published by
Skjermbilde 2015-08-26 kl. 11.17.10

Vakker hud begynner med ren hud

En av de viktigste gavene du kan gi  huden din er rengjøre den skikkelig. Ikke bare har vi på oss sminke som tetter porene,  men etter en lang dag har også huden tatt til seg skitt, smuss og eksos fra omgivelsene rundt oss. Selv om det finnes mange gode renseprodukter på markedet har det allikevel vært forsket på hvordan du skal kunne gjøre jobben enda litt bedre. Det vil si å dyprense huden hver dag og gjøre den enda bedre mottagelig for fukt og pleie etterpå.

allworldtowns.com

Clarisonic har det gått gjetord om lenge. I USA har det blitt solgt mer en 3 millioner enheter og nå har merket endelig også etablert seg i Norge. Om de tre forskerne fra Seattle var klar over hvor poulær deres forskning rundt Sonic-teknologien skulle bli vites ikke. Men, etter tre år og mer en 45 patenter hadde Dr. Robb Akridge, David Giuliani og Kin Pilcher endelig kommet frem til Clarisonic-børsten i 2001. Et prakteksemplar på hvordan teknologi også er fremtredende – og avgjørende  i skjønnhetsindustrien.

Generate.ashx

Det som gjør Clarisonic til renseproduktet ekspertene vender seg til er altså den unike Sonic-teknikken på børstehodet. Den bygger på hele 300 mikrosvingninger per sekund, istedenfor den vanlige rotasjonen. Det betyr at frekvensen er usynlig for det blotte øyet og hjelper til med å stadig få rent vann inn i porene når børsten legges mot huden.

t-timer-how-to-use-upd

Du trenger bare 60 sekunder på å oppnå en rengjøring som er seks ganger bedre enn hvis sminken fjernes manuelt. 20 sekunder i t-sonen, og 10 sekunder i kinnene. Perfekt i en travel hverdag. 

En annen fordel når huden renses så godt er at andre hudpleieprodukter absorberes bedre. Det vil si at istedenfor å bare bli liggende som en hinne utenpå, har produktene fri tilgang til å virke dypere ned i huden. Grunnen til at Clarisonic passer de fleste hudtyper er at den verken  får huden til å overprodusere sebum og miste sin naturlige balanse, eller at den eksfolierer huden som en skrubb. Dermed kan børsten brukes opp til to ganger per dag, og vil bare fjerne det den skal; makeup, døde hudceller, forurensning og smuss – ingenting annet.

Skjermbilde 2015-09-15 kl. 14.36.26Denne prosessen er nå videreutviklet til også å gjelde kroppen forøvrig,  blant annet i kombinasjonsproduktet Clarisonic Plus. Denne forener 60 sekunders ansiktspleie med tre minutters kroppspleie, og utfører altså den samme rensende prosessen på kroppen. I anledning oktobers fokus på kvinnehelse kommer Clarisonic Plus også i en rosa utgave.

(Foto: Seattle:allworldtowns.com, øvrige: produsenten)

Del reportasjen

Categorised in: Skjønnhet