Farsdag og velværegaver

Farsdagen er en måned unna. Finnes det noe bedre tidspunkt å gi opphavet en herlig oppdatering på velværefronten enn nettopp da? Her kommer et knippe tips å la seg inspirere av.

Published by

Skjermbilde 2016-09-13 kl. 16.31.17Med David Beckham som ny talsmann for hudpleiegiganten Biotherm skorter det ikke på hypermaskuline referanser til det være seg anti-age eller fuktighet. Biotherm er sågar verdens ledende merke for hudpleie spesielt utformet menns behov og ble etablert allerede i 1985. Force Supreme er skapt for generasjon 40+ og er deltagende i bekjempelsen av rynker og fine linjer.  AquaPower på sin side tilfører fuktighet og glød til huden. Begge seriene inneholder Biotherms spesielt utviklede ingrediens, ´Life Plankton´. Age Fitness på sin side hjelper huden å heles etter å ha blitt utsatt for oksidativ forurensning gjennom dagen. Er du nyskjerrig på Biotherms historie kan du lese mer her. Veiledende pris er rundt 400-500,-.

Alpha Fit

Clarisonic, den soniske superhelten blant rengjøringsapparat kommer nå med en miniversjon perfekt for folk på farten. Og for de som tror at denne duppedingsen bare er for kvinner tar de feil.  Den maskuline utgaven døpt Alpha Fit (kvinneversjonen heter Mia Fit) kommer i gråsvart og har en korthåret børste spesielt tilpasset en manns hud – det vil si tilrettelagt for tykkere og mer oljete hud. Med en frekvens på over 300 bevegelser i sekundet frigjør apparatet urenheter og olje fra porene samt prepper huden for tettere og glattere barbering. For å lese mer om Clarisonics andre alternativ ( for både kvinner og menn) gå her og her. Clarisonic Alpha Fit koster 1575,-.

Boyd-Holbrook-2016-Diesel-Bad-Fragrance-Campaign

La far sendes tilbake til sine ansvarsfrie (?) ungdomsår, om ikke annet enn gjennom duftminnet med Diesels nyeste parfyme BAD. Frontfigur er skuespiller og selutnevnt «fri sjel» Boyd Holbrook og parfymen er en dyp krydderaktig duft med noter fra citrus, kaviar og tobakk skapt av parfymørene Anne Flipo og Carlois Benaim. Veiledende pris er 425,-/35ml og 540 ,-/ 50ml.

3600521667521

For nyblivne fedre med sene våkenetter kan dette være løsningen når en ny dag setter igang. L´oreal Menexpert Hydra Energetic Eye Roll on lover å minimere mørke ringer  og poser under øynene ved hjelp av Peptido-Complex, C-vitamin og provitamin B5. Prisen tar ikke knekken på  lommeboken heller, til rundt 130kr blir far en ny mann.

Del reportasjen

Categorised in: Skjønnhet