Halloween, Thanksgiving og alle ting oransje

November er måneden for både høstløv, Halloween og Thanskgiving. Uansett om du feirer eller ikke - hvorfor ikke la den oransje fargen være inspirasjon til både badehyllen og ansiktet.

Published by

November byr på både Halloween og Thanksgiving, og  selv om dette ikke er riktig så utbredt i Norge som i USA øker salget av både gresskar og kostymer her hjemme også. Men om ikke «trick or treat» eller benåding av kalkuner står på agendaen kan vi allikevel la oss inspirere av merkedagenes – og selve høstens farge – oransje.

Skjermbilde 2016-10-25 kl. 13.10.09

Fjorårets nyhet fra Helena Rubinstein, Force C3 Booster Fluid  har fått selskap i form av en øyekrem med samme navn og  virkestoffer; tre typer C-vitaminer som skal hjelpe øyepartiet å bli mer våkent. Smør et tynt lag daglig for revitaliserende effekt, eller et par ganger i uken som maske.

Biotherm lover på sin side redningen for normal til tørr hud som sliter med stramhet og fine linjer. Blue Therapy Cream-in-Oil er som navnet tilsier en blanding av olje og gele, som tilfører fuktighet og løft til huden. Det skader heller ikke at den har en nydelig farge og duft.

Skjermbilde 2016-10-25 kl. 13.16.56

Giorgio Armanis Fluid Sheer no5 kan brukes for seg selv, eller mikset med underlagskremen din, og gir en subtil ekstra glød til ansiktet. Armanis Eyes to Kill Solo no.23 komplementerer looken med et matt satenglignende sluttresultat.

Skjermbilde 2016-10-25 kl. 13.19.19

Lancôme har løsningen både for deg som vil ha matte oransje lepper og skimrende oransje lepper. Rouge in Love Crazy Tangerine varer opptil seks timer, mens L´Absolu Rouge Orange Sacrée tilfører fukt med ProXylan og vitamin E.

Skjermbilde 2016-10-25 kl. 13.17.43

YSLs Le Orange Mat no 213 kommer i begrenset opplag og er perfekt for deg som ikke riktig tørr omfavne orange i ansiktet. Derimot symboliserer lakken ifølge skaperne » vigor, hedonism, and exoticism». Ikke verst det heller. Enda litt mer distinkt er fargen Orange Afrique som hører til YSLs bestselgende La Laque Couture-serie.

 

Del reportasjen

Categorised in: Skjønnhet