Negler grønnere enn gresset

Blått er blitt behørig omtalt som sommerens hovedfarge, men her kommer en vill ide; hvorfor ikke skeie ut og gå for grønt en gang iblant også? Neglene er et godt sted å begynne eksperimenteringen. Her kommer en rekke nyanser som vil konkurrere med vegetasjonen utendørs.

Published by

Blått er blitt behørig omtalt som sommerens hovedfarge, men her kommer en vill ide;  hvorfor ikke skeie ut og gå for grønt en gang iblant også? Neglene er et godt sted å begynne eksperimenteringen, enten som en sjokkaksent, eller som et mer spenstig alternativ til svart. Her kommer en rekke nyanser som vil konkurrere med vegetasjonen utendørs.

Et bilde publisert av essie (@essiepolish)


Essie kommer med en herlig miks av farger denne sesongen, blant annet Off Tropic, en kraftig grønnfarge som vil bringe assosiasjonene til eksotiske palmetrær, eller norske skoger for den saks skyld. Resortkolleksjonen tilbyr på sin side en «meditativ mint»- variant kalt Going Guru

Skjermbilde 2016-05-26 kl. 13.45.43

Foto: Produsenten

Den mest pinnede kuløren på  hjemmesidene er derimot gjengangeren Mojito Madness, en limegrønn drøm med slagordet «gresset er alltid grønnere på mojito-siden». Essies neglelakker er alle frie for DBP (plastmykningsmiddel) , Toluene- (løsemiddel) og formaldehyd( alkoholderivat).

Et bilde publisert av YSL Beauty Official (@yslbeauty)


Den gullbelagte  La Laque Couture fra YSL har flere grønnyanser i sitt sortiment. No36 Vert de Orient er en stadig bestselger, mens høstens nyhet er Fur Green no76 Begge har innslag av blåtoner i seg, men sistnevnte er mørkere og et godt alternativ til svart hvis man vil spreke opp litt.

Skjermbilde 2016-05-26 kl. 12.57.17

Foto: Produsenten

Hvis nyansene blir for mørke nå i sommerhalvåret kommer også skimmerfargen No70 Peace Green i en begrenset utgave.  YSLs neglelakker er alle bestående av Chil Rose olje som hjelper med å styrke, fuktgjøre og beskytte både neglene fra å knekke og neglelakken fra å flasse av. Den spesialbygde kosten er også konstruert slik at lakken fordeler seg jevnt og ikke renner av ved påføring. Det kan allikevel være lurt å bruke en underlakk og en overlakk hvis du ønsker at lakken skal sitte på lenge. Dette gjelder for alle typer neglelakk, være seg dyrt, eller billig.

Et bilde publisert av OPI (@opi_products)


OPI tilbyr også en grønn nyheter i sin Infinite Shine-serie for våren 2016. Olive for Green er som navnet tilsier en nyanse nært beslektet med olivenen. Et Dry Martini glass på det, gir lovende utsikter for sommeren.

Skjermbilde 2016-05-26 kl. 14.32.20

Foto: Produsenten

Hvis du elsker OPI, men ikke helt faller for fargen finnes også en klarere jadegrønn kalt Jade is the New Black fra samarbeidet med malefirmaet Clark + Kensington, eller den New Orleans inspirerte fargen I’m Sooo Swamped i GelColor variant.

Skjermbilde 2016-05-27 kl. 09.44.01

Foto: Produsentene

 

Helt til slutt, hvem kan vel motstå litt metallic og glitter? HM har rimelige og bra neglelakker, denne i fargen Orchid BeeCiaté kommer med en miniutgave kalt Gleam Dream  med lysegrønne glitterpartikler, mens L´Oreal kommer med en topcoat  Under My Spell no943. For ekstra metallisk luksus gå for Chanels Le Vernis i fargen Émeraude no536.

 

 

Del reportasjen

Categorised in: Nyheter, Skjønnhet