Påskeegg og skjønne nyheter

Eggene trenger ikke bare fylles med godteri denne påsken. Her er skjønne nyheter som varer lenger en skumkaniner og sjokoladeegg.

Published by

IMG_2782

Sommerens  Couture Palette Collector fra YSL har et nydelig innfatning i et nærmest semsket materiale, og en tilsvarende nydelig fargemiks fra beige til brun, blått til lyserosa. Se hele fargeutvalget nederst i saken.

IMG_2787

Neglelakk kan man ikke få for mange av. Her er OPI og Lóreals versjoner av hvordan en respektive japansk rosehage ( OPI Japanese Rose Garden) og en fransk rosehage ( Lóreal Jardin des Roses)  vil se ut på neglene.

IMG_2784

Påsken innebærer ofte soleksponering i ansiktet. Vi kan ihvertfall håpe. Med Lancomes nyeste versjon av Effacernes Longue Tenue concealer skjules mørke ringer og fine linjer under øynene – samtidig som solfaktor 3o beskytter mot farlige UV-stråler.

IMG_2786

Mange ble glade når NYX endelig gjorde sitt inntog i norske butikker, og ikke bare via nett. Det betyr at nå man kan slå seg løs og teste sortimentet før kjøp. Her er en skinnende butter gloss  og en «sitter som berget» -leppestift kalt Liquid Suede.Perfekt for de som ikke er redde for farger som synes og sitter.

IMG_2788

For den som heller foretrekker god gammeldags leppepomade er Lancomes Absolue Precious Cells en herlig mykgjørende vidunderkur for leppene. I serien hører det også med like fuktighetsgivende produkter til resten av ansiktet.
IMG_2783Vårens desidert søteste innpakning står Lancome for. My Parisienne Blush No2 – Rose Hausmann har en kremete konsistens og gir vakre rosa kinn, akkurat så sterkt som du ønsker. Se fargen nederst i saken.

FullSizeRender 4

Det er ikke alltid like enkelt å bestemme seg for bare en farge. Med Lóreals Color Riche La Palette er problemet løst – seks farger i en. Denne versjonen ( se fargene under) går i rødtoner, mens det andre alternativet går i rosa nyanser.

FullSizeRender 5
God påske.

Del reportasjen

Categorised in: Nyheter, Skjønnhet